In januari 2018 heb ik mijn opleidingscentrum utrecht nail academy geopend. Hier geef ik volledige opleidingen tot (allround) nagelstyliste, maar ook een breed aanbod workshops voor Nailart, nailshapes, perfectie trainingen, privéles en gelpolish trainingen voor (non-) professionals.

Ik geniet ervan om met leerlingen hard te werken om alle kneepjes van de ambacht nagelstyling zo goed mogelijk aan te leren en onder de knie te krijgen. Ik ben erg kritisch en leg veel nadruk om het aanleren van “het oog voor details”. Ik geef les in kleine groepjes zodat iedereen de volle aandacht krijgt en we zo veel mogelijk uit de les kunnen halen.

Mijn missie is om mijn leerlingen een brede basis te geven…niet alleen de gekaderde informatie tijdens een les/training maar ook de logica, achtergrond kennis, theorie en tips&tricks zodat je deze ook kan toepassen in andere designs en shapes. Op deze manier zie ik dat mijn leerlingen zelf-lerend worden en heel bewust zijn van waarom ze op een bepaalde manier werken en dit hun werkniveau en leerniveau aanzienlijk verhoogt.

Tijdens de lessen geef ik uitsluitend les met producten van crystal nails. In de opleiding tot (allround) nagelstyliste wordt er uitsluitend met de producten van crystal nails gewerkt door de leerlingen. Tijdens de lessen voor perfectie training of workshops in Nailart of nailshapes mogen de deelnemers met hun meegebrachte eigen merk werken. Mijn producten van crystal nails zijn beschikbaar tijdens de les voor bruikleen of om uit te proberen.

Na het inboeken van een les krijgen de deelnemers een bevestigingsmail met daarin een overzicht van benodigde producten, tools en penselen. Mocht je niet in bezit zijn van de juiste producten/tools dan kun je deze van mij lenen tijdens de les. Mocht je niet in bezit zijn van de juiste penselen dan kun je voor/tijdens de workshop deze penselen aanschaffen in onze groothandel.

Kijk snel bij het uitgebreide lesaanbod welke training/workshop/opleiding bij jou past en hopelijk tot snel bij mij in de Utrecht Nail Academy!