Ik zal mijzelf even voorstellen.

Ik ben lisette van Leersum-Bijvank, samen met mijn man Jan-Will zijn wij ouders van sanne (2012), Nikki (2014) en Huub (2020).

In januari 2015 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met nagelproducten. Alleen voor mijzelf, aldoende leren en veel rommelen totdat het ergens op ging lijken.

Ik was eigenaresse van een kinderdagverblijf en had geen ambitie om nagelstyliste te worden, maar ik ben graag goed in wat ik doe. Ook had ik via social media gezien wat er allemaal mogelijk is qua nailart en dat daar ook wedstrijden in gehouden wordt. Dit was iets wat ik enorm interessant vind, ook omdat ik een kunstopleiding heb gedaan.

Na het nodige speurwerk kwam ik veel mooi werk en goede resultaten tegen van het Crystal Nails wedstrijdteam. Ook zag ik dat de importeur van Crystal Nails (Rilana de Valk) in mijn ogen de meest begaafde nagelstyliste is van Nederland. Daar wilde ik bij horen!!

Ik besefte dat zonder opleiding mee willen doen aan wedstrijden niet handig was. Daarom ben ik in oktober 2016 begonnen aan de opleiding Allround Nagelstyliste bij Rilana de Valk. Tijdens de opleiding heb ik aan mijn eerste nailart wedstrijd meegedaan in dec 2016 en deze gewonnen. Daarna mocht ik aansluiten bij het wedstrijdteam van crystal nails, jeehj!

Tijdens de opleiding kwam ik steeds meer tot het besef dat ik niet alleen de opleiding wilde doen voor mijn eigen ontwikkeling, maar dat ik meer wilde met het vak nagelstyliste. Ik merkte dat ik intens gelukkig was wanneer ik bezig was als nagelstyliste. Ook zag ik bij collega’s dat ze naast nagelstyliste ook educator waren en groothandels hadden. Zodra ik bij Rilana aangaf dat ik hier ook interesse in had, stond ze hier positief tegenover.

In februari heb ik de opleiding allround nagelstyliste afgerond en meteen meerdere trainingen gevolgt om de basis te verhogen richting perfectie.

Hoe meer ik mij ontwikkelde hoe meer ik besefte dat ik nagelstyliste als beroep wilde zijn. En niet alleen nagelstyliste, maar ook wilde ik een opleidingscentrum en groothandel. In juli heb ik de ouders van mij kinderdagverblijf laten weten dat ik mijn kinderdagverblijf ging sluiten en in september volledig als nagelstyliste aan de slag zou gaan. De garage werd omgebouwd tot nagelsalon en deze heb ik 1 september 2017 geopend. Gelijktijdig ben gestart met trainen om in januari 2018 mee te gaan naar Hongarije (waar het hoofdkantoor van Crystal Nails is) om educator te kunnen worden van Crystal Nails. Tijdens de educatortraining in Hongarije had ik genoeg punten gehaald om in oktober deel te mogen nemen aan het examen. Dit was boven verwachting goed gegaan zodat ik niet alleen educator werd maar zelfs internatoinal master educator.

In januari 2018 heb ik mijn opleidingscentrum en groothandel geopend. Waar ik zowel volledige opleidingen tot allround nagelstyliste geef, maar ook een breed aanbod workshops voor nailart, Nailshapes, perfectie trainingen, privéles en gelpolish trainingen voor (non-) profesionals.

In oktober 2018 heb ik nogmaals deelgenomen aan de educatortraining/examen van crystal nails, en toen is mijn droom uitgekomen! Sindsdien mag ik de hoogste educator titel dragen genaamd absolute master international educator waar ik enorm trots op ben.